Zubní kartáček Curaprox CS 3960

Zubní kartáček Curaprox CS 3960

3ks - 229Kč
4.9

Celkové hodnocení

4.9/5

Pro

  • Příjemný
  • Pro celou rodinu
  • Super cena
  • Švýcarská kvalita

Díky zubnímu kartáčku Curaprox CS 3960 budou vaše zuby brzo hladké, čisté a přirozeně bělejší. Tento kartáček je určen pro uživatele, kteří potřebují při čištění zubů cítit určitý tlak, ale zároveň nechtějí škodit svým dásním.

Speciální štětiny kartáčku Curaprox jsou vyráběny z moderního materiálu CUREN, jehož vlastnosti se nemění ani po namočení vodou. Z tohoto důvodu je možné, aby vlákna byla tenčí a celý proces čištění zubů jemnější než s běžnými zubními kartáčky. Zároveň malá hlavice kartáčku Curaprox zaručuje intenzivnější a šetrnější čištění.


Zubní kartáček Curaprox 3960 – Švýcarská značka

Curaprox je švýcarská značka, které se dostalo v posledních letech velké obliby, a to mezi uživateli i zubními lékaři. Nabízí vedle klasických kartáčků i speciální modely pro děti, na rovnátka, nebo po chirurgickém zákroku.

Curaprox 3960 lze považovat za nejrozšířenější model kartáčku této značky, jeho jemnost a tvar hlavičky vyhovují drtivé většině uživatelů, kteří nemají žádné potíže s dásněmi a nepotřebují jinou péči.

Zubní kartáček Curaprox 3960 – Hodnocení odborníků a ostatních uživatelů

Zubní kartáčky značky Curaprox s jemnými štětinkami si oblíbilo opravdu nespočet uživatelů. V recenzích píší, že si je kupují opakovaně a nedají na ně dopustit. Tento typ kartáčků obecně doporučují také zubní lékaři. Někteří vás přímo odkážou na tuhle značku, protože ví, že se jedná o záruku kvality.

Zubní kartáček Curaprox 3960 – hlavní výhody

Nejdůležitější jsou samozřejmě velmi jemné, husté a rovně střižené štětiny kartáčku, které zajistí snadné odstranění zubního plaku. Kartáčky mají navíc osmihrannou rukojeť pro snadné držení ve správném úhlu. Curaprox je zastoupen v lékárnách, drogeriích i některých supermarketech.

Zubní kartáček Curaprox 3960 – závěr

Pokud hledáte klasický kartáček s jemnými štětinami, pak se značkou Curaprox rozhodně nešlápnete vedle. Kartáčky se řadí k těm nejlepším produktům, které v současné době na trhu seženete a potvrdí vám to i odborníci na zubní hygienu a zubní lékaři. Počítejte ale s tím, že si za tuto značku připlatíte.


Mohl by vás také zajímat článek „Zubní kartáček – základ zdravého chrupu„, kde se dozvíte i jak správně zvolit zubní kartáček nebo jak si správně čistit zuby.