Kombinovaná lednice Concept z řady Sinfonia

Kombinovaná lednice Concept

16500 Kč
5

CELKOVÉ HODNOCENÍ

5.0/5

Pro

  • Velikost
  • Total no frost
  • Alarm zavření dveří
  • Metal cooling

Proti

  • Zde není co vytknout

Kombinovaná lednička/chladnička s mrazákem značky Concept z řady Sinfonia

Chladničku jsem pořizoval před cca 6lety a musím říct, že jsem s tímto produktem velice spokojen.

Jednak lednice vyhověla mým rozměrovým požadavkům

  • Výška: 1858 mm
  • Šířka: 595 mm
  • Hloubka: 660 mm

Tato kombinovaná lednice

nabízí celkový objem 338 litrů. Je vybavena moderními technologiemi vč. Total No Frost, metal cooling a alarmem nedovřených dveří, je velice tichá a spotřebuje cca 260 kWh/ rok (což ve srovnání s předchozí lednicí není mnoho).

Jelikož jsem ji táhl s partnerkou do patra v rodinném domě, musím ocenit i to, že váží méně než já (cca 70-75kg i s krabicí). A co ocenila partnerka, díky alarmu nedovřených dveří, tuto lednici odmražovala a čistila za posledních 6let cca 8 krát (dvakrát protože vypnula elektřina na déle než 8 hodin).

Já bych ještě vyzdvihnul dobře nevržený systém odvodu vlhkosti, protože u předchozí lednice se mi často stávalo (cca 2x ročně), že jsem musel čistit ucpaný odtokový otvor, což se mi zatím u této lednice nestalo.

Tuto lednici vám mohu pouze doporučit, protože za mě je Kombinovaná lednice Concept LK6460ss bezesporu jedním z nejlepších výrobků v této kategorii, co na trhu s ledničkami / chladničkami můžete koupit.

Já ji pořizoval z e-shopu my-concept, kromě lednice ve stříbrné barvě nabízí také v černé a bílé barvě, kde bílá je ještě o cca 2tisíce korun levnější, ale určitě se bude dát pořídit i jinde. Za mě tedy přeji, ať vyberete dobrou lednici, která vám bude sloužit co nejdéle a nadělá vám co nejméně vrásek.

Nevybrali jste si zde, to co hledáte? Můžete se podívat třeba na rozcestník s Nábytkem , s Kosmetikou a Parfémy nebo s Oblečením a obuví. Budeme rádi, když zanecháte komentář s nápady a připomínkami a možná i s žádostmi na produkty různých značek.