2. Jízda v supersportu Ford Mustang 5.0 V8 GT

Jízda v Mustangovi

Americká kráska Ford Mustang 5.0 V8 GT chytí za srdce každého milovníka sportovních aut. Tohle auto nabízí sexy vzhled, odkaz k historickým předkům, skvělou ovladatelnost a hlavně nezaměnitelný vidlicový osmiválec s výkonem 310 kW (415 koní), na jehož zvuk při startování si každý rád nechá přiotevřené dveře.

V nízkých otáčkách si bude říkat, že je to jenom takové bručení, jakmile se ale otáčky zvednou a jeho to zatlačí do sedačky, bude mít husinu až na zádech. Jízda ve Fordu Mustang 5.0 V8 GT v automatu je zkrátka ten nejlepší dárek pro každého automobilového nadšence. 


Obecný program zážitkuJízda v supersportu Ford Mustang 5.0 V8 GT

Darujte mu možnost užít si luxusní americkou káru Ford Mustang na 15 minut nebo na celou hodinu, v ideálním případě s pohonnými hmotami v ceně, aby nemusel myslet na nic jiného, než na ten úchvatný zvuk motoru, který ho naprosto vtáhne. Tohle sportovní auto v sobě nese pozůstatky amerických velikánů doby minulé a spojuje je s prvotřídními vlastnostmi těch nejlepších sporťáků, které jsou dneska na trhu. Bude se v něm cítit jako v sedmém nebi. 

A co takhle, kdyby si vyzkoušel zážitkovou jízdu i v dalších autech? V naší nabídce je jich spousta, stačí si jen vybrat

Není to ono? Jízda v supersportu Ford Mustang 5.0 V8 GT není to, co jste hledali? Nevadí, vyberte si něco jiného víc božejšího z naší kategorie jízda v supersportu.


Jízdu v tomto voze nabízí například Adrop nebo také web Zážitky a mnoho dalších webu.

Já osobně dostal hodinovou jízdu jako dárek a bylo to pěkné svezení, ale bohužel jsem měl variantu ecoboost, kde jsem postrádal ty správné vibrace silného amerického motoru, ale na druhou stranu mělo to auto také přes 400koní a bylo o něco lehčí, takže svezení to bylo pěkné. Jako řidiči mi v Mustangu nevyhovovalo nastavení automatické převodovky, ale s tím bych se srovnal.

A co je pěkné, tak pocitová rychlost je zhruba poloviční 😀 Takže ve 200km/h vám to přijde jako ve 100km/h

A pro opravdové milovníky adrenalinu je super zážitkem také Tandemový seskok padákem.