Zkušební balíček proteinové diety

Zkušební balíček proteinové diety

600 Kč
5

Celkové hodnocení

5.0/5

Pro

  • Bez potřeby sportovat
  • Rychlé hubnutí

Méně sacharidů = nejrychlejší hubnutí
KetoFit® jídla obsahují pouze od 0,9 g v porci.


Zjistíte, jak snadné je KetoFit používat, jak výborně chutná a jak skvěle se při jeho používání budete cítit. Není nic jednoduššího, než to vyzkoušet. Spolehněte se, že hubnutí s proteinovou dietou KetoFit je pro ženy nejúčinnější.

Zkušební balíček je určen pro ochutnání a vyzkoušení přípravy jídel.
Pro efekt hubnutí je nutné proteinovou dietou KetoFit užívat déle, než jen pár dní. Prhlédněte si naše hubnoucí plány na týden, 14 dní, 3 a 4 týdny.

KetoFit je velice účinná proteinová keto dieta, jiným názvem také ketonová dieta nebo bílkovinová dieta. Vzájemná kombinace proteinových potravin KetoFit zajišťuje veškeré základní živiny v potřebném množství na 1 den.

Zkušební balíček proteinové diety – Proteinová jídla KetoFit jsou velice účinná na hubnutí

Proteinovou dietu KetoFit vytvořili čeští odborníci na výživu vrcholových sportovců. Podařilo se vyvinout proteinová jídla, s důrazem na české chutě, po kterých hubnete efektivně a rychle  –  ztrácíte tělesný tuk bez pocitu hladu zatímco svalová hmota zůstává.

Není podmínkou sportovat. Funguje to i bez sportu! 

Proteinová jídla KetoFit jsou vyrobena z přírodních proteinů bez použití chemických přísad. Velmi důležitý je jejich nízký obsah cukrůvysoký obsah bílkovin a vitamínů – tak KetoFit má tak nejlepší složení na trhu. Proteinová dieta KetoFit splňuje legislativní podmínky plnohodnotné náhrady stravy.

Speciálně pro ženy = KetoFit®
Jídla jsme vyvinuli s maximální péčí přímo pro hubnutí žen.



Proteinová dieta KetoFit má pozitivní vliv i na krásu.

Konzumací jídel KetoFit chráníte správnou pigmentaci a kvalitu pokožky, vlasů i nehtů a pomáháte udržovat jejich hezký vzhled. Proteinová jídla KetoFit mají pozitivní vliv i na vaši imunitu.

Běžné diety mohou mít špatný vliv na vaše zdraví.

Více o složení proteinové keto diety KetoFit si přečtěte zde.

Postup užívání proteinové keto diety

V průběhu redukce hmotnosti jíte pouze proteinovou stravu KetoFit (kompletně nahrazuje běžnou stravu).
Jíte 5x denně 1x za 3 hodiny.
Důležitý je pitný režim.
Návody na přípravu proteinových koktejlů, proteinových polévek, proteinových omelet a proteinových kaší jsou uvedeny na obalech.

Příprava proteinových jídel KetoFit je velmi snadná a rychlá. To oceníte doma, v práci i na cestách. Zabere 3 až 10 minut podle druhu proteinového jídla.

V balíčku vyzkoušíte chutná proteinová jídla pro rychlé hubnutí

Proteinový koktejl KetoFit

Vysoká účinnost při hubnutí.
Příprava proteinového koktejlu je maximálně rychlá, to oceníte hlavně v práci nebo na cestách.
Každý den keto diety můžete mít jinou příchuť. Unikátní ochucování proteinových koktejlů nabízí desítky příchutí a jejich kombinací. Proteinové koktejly v keto dietě vás nikdy nepřestanou bavit.
Více o proteinových koktejlech si přečtěte zde.

Proteinový koktejl KetoFit
Tip pro druhou fázi proteinové diety: přidejte do koktejlu oříšky a trochu ovoce, vykouzlíte tak úžasnou snídani.

Proteinový koktejl KetoFit

 


Originální český vývoj = KetoFit®
Jídla vyvíjíme a vyrábíme v Brně. Jsme tak schopni dosáhnout nejvyšší kvality důležité pro bezpečné hubnutí.



Proteinová polévka KetoFit

Vysoká účinnost při hubnutí.
Proteinovou polévku si oblíbíte na oběd i na večeři. Můžete si vybírat z několika proteinových polévek. Díky skvělé chuti si nebudete připadat, že jste na dietě. Hubnutí s proteinovou keto dietou vás bude bavit. Proteinová polévka je populární, protože ji lze konzumovat bez dalších úprav – přímo od nás. Ale samozřejmě si ji můžete vylepšit povolenou zeleninou z receptáře KetoFit.
Více o proteinových polévkách si přečtěte zde.

Keto polévka KetoFit

Proteinová omeleta KetoFit

Vysoká účinnost při hubnutí.
Proteinová omeleta svou konzistencí nahrazuje běžná „pevná jídla“.  V případě, že nemáte moc času, oceníte její skvělou chuť, není třeba dalších úprav. Kuchařky jistě ocení, že mohou proteinovou omeletu neomezeně obměňovat povolenou zeleninou a doplňky z receptáře KetoFit.
Více o proteinových omeletách si přečtěte zde.

Proteinová omeleta KetoFit

Bezpečné hubnutí = KetoFit®
Českými úřady schválené limity konzervantů a éček nejsou pro nás výzvou, naše jídla je neobsahují. Naopak KetoFit má unikátní složení pro podporu ženské krásy, vlasů, nehtů, pokožky a imunity.


Proteinová tyčinka KetoFit

Nabízí vysokou účinnost při hubnutí.
Proteinové tyčinka svěží ovoce je ideální součástí proteinové diety. Oceníte její lahodnou chuť a vysoký redukční účinek. Vyvážený obsah bílkovin v proteinové tyčince svěží ovoce přispívá k udržení svalové hmoty. Proteinová tyčinka KetoFit navíc obsahuje velký podíl vlákniny, který je důležitý pro účinnou proteinovou dietu. Rozbalíte a hned jíte, žádná příprava – skvělé jídlo na cesty i do práce.
Více o proteinových tyčinkách si přečtěte zde.


Proteinový Keto croissant KetoFit

Nabízí vysokou účinnost při hubnutí.
Milujete sladké pečivo a nedokážete bez něj být? Ochutnejte croissant KetoFit. Dokonalá chuť vás dostane. Obsahuje minimum sacharidů a velkou dávku proteinů – je vhodný do hubnoucí i stabilizační fázi KetoFit.