Herní myš Logitech G502 Lightspeed  – recenze

Zdravím všechny.

Myš Logitech G502 Lightspeed je primárně zařazována jako herní myš, ale jelikož trochu dělám i do 3D modelování/grafiky, tak musím ocenít možnosti jako je přepínání DPI a programovatelná tlačítka, protože mi při modelování/kreslení často ušetří hromadu klikání (mám nastavené na jednom z režimů myši zkratky pro nejpoužívanější funkce a nástroje).

Poprvé, když jsem Logitech G502 Lightspeed zapojil, byl jsem ohromen plynulostí pohybu (ve hře) a ohromilo mě, že i přesto, že jsem do ní nacpal všechna dodaná závaží, je stále neskutečně lehoučká a uspokojila mě i svojí ergonomikou.

Jediná věc, která mi s počátku nesedla a musel jsem si na ni chvilku zvykat, byla citlivost a rychlost kolečka (když ho roztočíte, tak jede jak rotační kulomet, dokud ho nezastavíte 🙂 ), ale na to jsem si zvykl cca za dva dny a ani jsem nezkoumal možnosti nastavování kolečka, pokud s tím máte nějakou zkušenost, budu rád, když napíšete do komentáře vaše zkušenosti.

Pro koupi této myši jsem zvolil obchod Smarty, ale zatím je k dostání také například na eshopu JRC a samozřejmě i mnoha dalších.

Pokud vás tato recenze zaujala, nebo vám pomohla v rozhodování. Nemůžu jinak, než doporučit nákup této myši, protože na mnoha eshopech je již v doprodeji.

Myš mám připojenou k notebooku od HP s procesorem AMD (když jsem vybíral ntb, tak jsem měl dvě kritéria a to: aby to nebylo HP a aby to nebylo AMD :D, tak proto mám notebook HP s procesorem AMD). O tom notebooku zkusím poreferovat v další recenzi po delším čase, protože myslím, že na recenzování notebooku po půl roce je celkem brzy. Pokud si myslíte, že ne a chcete můj názor hned, napište mi to do komentáře a já udělám první recenzi svého notebooku ASAP. Níže ještě přikládám nějaké základní info k herní myši Logitech G502 a těším se na vaši příští návštěvu tohoto webu.

Herní myš Logitech G502

Herní myš Logitech G502

Maximální citlivost (DPI): 16000 DPI

Doba odezvy (ms): 1 ms

Snímač myši: Optický

Připojení

Připojení periferie: Bezdrátové

Drátová připojení: USB-A

Bezdrátová připojení: Radiofrekvenční

Vzhled

Barva:Černá

Konstrukce

Rozměry (V x Š x H): 40 x 75 x 132 mm

Hmotnost (g): 114 g

Počet tlačítek:10

Kolečko: Mechanické

Úchop myši: Pravý

Další informace

Snímač pohybu: Optický

Kategorie produktu

Třída zařízení: Herní 

Modelová řada: Logitech G502 Lightspeed